torsdag 20 juni 2013

Livet på landet i stan


Min passion för de här djuren har växt sig starkare än någonsin. Syns det?


Drömmen vore att kunna rida ut endast i halsring på den här. Men fortfarande har vi mycket att lära. Idag var premiär för ridning utan sadel och träns i alla gångarter. Snart så.5 kommentarer:

 1. Ja jag tycker att det syns. Kan förstå din passion fast jag inte är någon "hästmänniska". Är man som jag djurintresserad sen barnsben innefattar det ju alla djur. Man upphör aldrig att fascineras av dom. Måste vara något alldeles extra att få uppleva samspelet mellan häst och människa. Ser fram mot att få höra mer om hur det går.

  SvaraRadera
 2. Jag förstår verkligen din passion och jag blir nästan sugen på att börja rida igen.
  När jag var 5 år så fick jag i födelsedagspresent att börja på ridskola och just då fanns det ingen gladare 5-åring i hela världen.
  Och när jag fyllde 8 år och familjen kom ut till landet på min födelsedag så stod det en liten trött ponny med rosett på halsen och tuggade gräs i en hage som farfar och pappa fixat.
  Sen växte jag upp och min passion till hästarna och det livet dog ut.
  Hästar och djur är det finaste man kan få ha i sin barndom.
  Mina föräldrar skämde bort mig med djur och aldrig med saker, för de tyckte det enbart gynnar en i vuxenlivet att ta ansvar för ett liv och ger extra trygghet.

  Jag blir lite avundsjuk när jag ser din passion, för jag vet exakt hur underbar den är och jag saknar att brinna lite extra för något.

  SvaraRadera
 3. Hej!Hoppas verkligen att du svarar på detta, skulle göra mig sjukt glad! Men vart rider du någonstans? :) //dinezys

  SvaraRadera
 4. Frida Boisen på expressen feminist och så vidare får hon bryta gällande företagskontrakt och uppmuntra till haschrökning??

  SvaraRadera
 5. HOR-moner har tydligen fritt fram i Frida Boisens huvud. Ska haschrökning och sommarskoj vara giltig orsak till indirekt systematiskt avtalsbrott och smekning av feministpöbel om den nu finns i ljumsken???

  SvaraRadera

Annika Holtz