onsdag 10 april 2013

Dream on, live long

Ok nu börjar det ljusna.. Kl är 05:11 och jag sitter på Arlanda Express och kämpar för att hålla mig vaken. Inte bara för att jag medvetet inte sovit inatt (vänder mitt dygn) utan för att jag knappt varit vaken de senaste två veckorna. Som jag drömt mig bort dit min destination ska bli idag. Senaste nätterna har jag till och med lärt mig om resfeber. Trodde det var ett påhitt. Att vakna och nästan yra, tänka till tre gånger extra innan jag förstått vad som är vad? Jag har dansat underhållande runt poolen med en rengöringshov och faktiskt roat tre stycken drop dead gorgeous woman. De skrattar åt mig, telling me they love me. Sedan tittar de på varandra, den ena kysser den andra. Och jag, jag bara ler och njuter av stunden. Vill inte vakna men precis när jag tänker det, tänker jag till en extra gång och inser att det bara var en dröm. Tittar upp i taket, gnuggar mig hastigt i ögonen och drömmer mig bort igen.

Denna gången sitter jag i en fet Jeep, driving the high way... Bredvid sitter en annan donna... Who is she?
Hon har rosa hår och jag tycker mig känna igen henne...
Vaknar igen och tänker på The real L Word.

Nästan omedveten om min existens och morgonrutin, vad jag har gjort. Har jag ätit frukost redan?!
Nästa sekund sitter jag på 4:ans buss påväg mot Bonnierhuset, samtidigt tänker jag på att jag borde testa ridvägarna uppe i bergen när jag kommer dit. Varför inte dra på sig en cowboyhatt?

Jag läser nattens meddelanden på fb. Kärlek.
Allt är perfekt, kom hit nuuuuu!
So now I'm on my way.

2 kommentarer:

 1. Hej Annika!
  Jag tycker väldigt mycket om din blogg, jag ville bara säga det :) Du har så fina inlägg och bilder, och är en stor inspirationskälla för mig!

  Kram
  Ellen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Ellen
   Det glädjer mig att du inspireras och tack för att du talar om det. Nu kommer snart en drös bilder från Los Angeles..

   Kram på dig

   Radera

Annika Holtz