söndag 18 november 2012

Otrogen ryttare

...mot det heta stoet idag för den här skönheten. It will probably happen again and again and again.. Vackrare häst får man leta efter.

lördag 17 november 2012

Klassigt, hästsportigt, diplomatiskt

"Sluta deppa nu för f**n!", säger jag till mig själv.

Så vad gör man inte?
Jag klär upp mig, klär upp hästen som värsta jakthästen och beger mig ut på en 3 timmars ridtur med diplomaten och hennes vita springare. 
Djurgården runt, och sedan uppskattande stadsridning genom Östermalms överklassiga gator på vägen hem. Det är lite som att stå på en scen, alla tittar på en och ler. Trevlig värre och jag känner mig som världens lyckligaste som har privilegiet att få göra det här så mycket jag vill. Och aldrig kommer jag att tröttna. Never.

I Stockholm vill jag bo men kommer ändå inte sluta drömma om Spanien.
Imorgon ska jag rida den finaste hästen i stallet.


söndag 4 november 2012

What a cliché

Ja precis - det blir aldrig som man tänkt sig..
Nog åkte vi söderut allt men någon playa blev det inte. Car wreck var en anledning, stormar var en annan och så tiden såklart. Jävla tid som alltid ska jaga en.. För att inte tala om separationsångesten.
Som en skugga har den förföljt mig hela resan.
"Försök leva i nuet Annika" säger dem.
Och jag försöker men det är bara så svårt att låta bli att tänka på det sorgliga allt de fina "nuet" för med sig.

Jag minns när jag gjorde min resa genom Mexico och USA. Den var ovärdelig på så många sätt men när man träffar så många människor på vägen som förgyllt ens tid med så mycket kärlek, är det omöjligt att inte älska. Och det är just det jag gör - jag älskar för mycket. Och det är smärtsamt att sakna människor man älskar.

Nu älskar jag ju Spanien och det är inte som att jag vill lämna det landet då. Så otroligt smärtsamt att vända sig om en sista gång. Men jag gör det ändå, gråtandes bara för att få en sista blick av den vackra señoritan som så vackert ler och vinkar mot mig.

Med det sagt vill jag aldrig bli en van traveller.. LOVE

Annika Holtz