söndag 4 november 2012

What a cliché

Ja precis - det blir aldrig som man tänkt sig..
Nog åkte vi söderut allt men någon playa blev det inte. Car wreck var en anledning, stormar var en annan och så tiden såklart. Jävla tid som alltid ska jaga en.. För att inte tala om separationsångesten.
Som en skugga har den förföljt mig hela resan.
"Försök leva i nuet Annika" säger dem.
Och jag försöker men det är bara så svårt att låta bli att tänka på det sorgliga allt de fina "nuet" för med sig.

Jag minns när jag gjorde min resa genom Mexico och USA. Den var ovärdelig på så många sätt men när man träffar så många människor på vägen som förgyllt ens tid med så mycket kärlek, är det omöjligt att inte älska. Och det är just det jag gör - jag älskar för mycket. Och det är smärtsamt att sakna människor man älskar.

Nu älskar jag ju Spanien och det är inte som att jag vill lämna det landet då. Så otroligt smärtsamt att vända sig om en sista gång. Men jag gör det ändå, gråtandes bara för att få en sista blick av den vackra señoritan som så vackert ler och vinkar mot mig.

Med det sagt vill jag aldrig bli en van traveller.. LOVE

1 kommentar:

  1. Tyvärr har sådana problem blivit ganska utbrett idag och det finns inte många alternativ för att lösa problemet. Jag kan rekommendera dig att försöka casino free spins vid registrering Och prova dig själv i det här spelet, vem vet kanske du har tur och kommer att vinna en stor summa pengar.

    SvaraRadera

Annika Holtz